top of page

Beregening en tuinverlichting

Denk je aan een nieuw gazon of aanleg van je tuin, denk dan ook even aan een beregeninginstallatie of tuinverlichting. Niemand houdt van een bruinkleurige gazon. Dikwijls in de zomermaanden juli/augustus en dit vooral als het al een week of langer niet meer geregend heeft, is beregenen echt wel zinvol.

 

Een beregeninginstallatie kan je veel comfort geven. Gedaan met de tuinslangen en sproeiers over je gazon. Een beregeninginstallatie kan worden aangelegd in zowel bestaande tuinen als in een nieuw aan te leggen tuin . Het is zelfs mogelijk om via een Smartphone de complete beregeninginstallatie te bedienen en te controleren.

 

Bij elke installatie wordt alles in detail bekeken en zorgen we ervoor dat de volledige tuin zo gelijk mogelijk beregend wordt. Na het bekijken van het tuinontwerp of het opmeten van de tuin bepalen we de nodige sproeiers en bepalen we het aantal kringen afhankelijk van de waterdruk en debiet.

Dit is belangrijk omdat we zoals bij een echte regenbui de neerslaghoeveelheid zowat overal identiek willen verdelen.

 

Ook verlichting is een meerwaarde voor je tuin en voorzie je best voor de aanleg zodat de kabels netjes kunnen worden ingegraven, geen kabels tussen de bomen en struiken.

Wij willen je graag helpen bij het verder uitwerken van de installatie.

7062018 128.JPG
traktor 041.JPG
IMG_3857.JPG
bottom of page