top of page

Wie zijn wij?

Vader en zoon, beiden een passie voor tuinbouwmachines, tractoren en werken in de buitenlucht. Als boerenzoon ging ik samen met mijn zoon regelmatig op locatie een tuintje of hof onder handen nemen en vanuit die interesse en activiteiten is enkele jaren terug Wafco-tuinaanleg ontstaan. We hebben van onze hobby een beroep gemaakt en hebben plezier in ons werk. Dit maakt dat we uw tuin aanleggen met de grootste zorg tot een mooi eindresultaat.

Je kan bij ons terecht voor totaalprojecten, het aanleggen van gazon, bewerken van moestuinen, kleine graafwerken enz…. Wil je zelf mee de handen uit de mouwen steken maar heb je niet de nodige ervaring of machines dan kan je ook bij ons terecht. Wij helpen u graag waar nodig of kunnen machines ter beschikking stellen om samen met u uw project te realiseren. 

 

Moeder en dochter hebben een passie voor bloemen. Zij kwamen op het idee om naast de woning een bloemenplukweide, “pluk & go”  aan te leggen. Hier kan  iedereen zijn eigen boeketje bloemen komen afsnijden. In het voorjaar zijn er mooie tulpen in allerhande kleuren, in de zomer kan je er terecht voor zonnebloemen en zomerbloeiers.

 

Contacteer ons vrijblijvend en dan kunnen we bekijken waar wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw droomproject of gewoonweg met een mooi boeketje bloemen.

 

Wim en Anne-mie , Ward en Hanne

download mei 737.JPG
bottom of page